Tarjoamme kokonaisvaltaiset työterveyshuoltopalvelut (ennaltaehkäisevä toiminta ja työterveyshuoltopainotteinen sairaanhoito) haluamallanne tasolla toiveenne mukaisesti.

Tutustu kaikkiin palveluihimme täällä.

Yrityksemme on erikoistunut työterveyshuoltoon ja toimimme non-profit -periaatteella. Yleismaksun lisäksi emme peri erillisiä toimisto-, laitos-, perus-, Kanta- tai eReseptimaksuja. Vastaanottoa hoitaa tilanteen mukaan kulloinkin sovelias ammattihenkilö, joka voi lääkärin sijasta olla työterveyshoitaja, työfysioterapeutti tai työterveyspsykologi. Kokeneet lääkärimme konsultoivat joustavasti eri alojen erikoislääkäreitä, mutta emme tuota lääkäriasemapalveluita itse, jolloin käyntimäärät erikoislääkäreillä ovat kohtuulliset. Näistä mainituista syistä kokonaiskustannukset pysyvät hyvin hallinnassa palveluiden toimiessa siitä huolimatta nopeasti ja tehokkaasti.

Kustannustason lisäksi suoraan tuottavuuteenne vaikuttavana vahvuutenamme on sairauspoissaolojen hallinta eri keinoin tiiviissä yhteistyössä yrityksenne johdon kanssa. Haemme vaihtoehtoisia tapoja selvitä työssä sekä lyhyt- että pitkäkestoisissa vajaakuntoisuustilanteissa.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Minna Karpansalo
Toimitusjohtaja, vastaava työterveyslääkäri

LT, Työterveyshuollon erikoislääkäri
Kuopion Työterveys
minna.karpansalo(a)kuopiontyoterveys.fi